MojAndroid

Ak ste o projekte Cover ešte nepočuli, tak budete jeho funkcionalitou a vlastnosťami naozaj ohúrený. Ide totižto o pokrokovú aplikáciu pre uzamknutú obrazovku pre Android zariadenia, ktorá prináša niekoľko funkcií a vylepšení, ktoré pri inej aplikácii tohto druhu nenájdete. Najviac potešujúcou správou však je prítomnosť tejto aplikácie v Obchode Play, kde sa dostala po dlhodobom uzatvorenom beta testovaní.

Cover prináša nový spôsob využitia uzamknutej obrazovky. Iba potiahnutím prsta môžete pristúpiť k jednej z 5 aplikácií, ktoré sa na zamknutej obrazovke menia podľa toho, kde sa nachádzate. Aplikácia vám tak ponúkne 5 rôznych titulov v práci a iných 5 aplikácií doma, podľa toho, ktoré v akom množstve na daných lokalitách využívate. Okrem spustenia aplikácií je možné do aplikácií len “nazrieť”, čím získate prehľad o nových udalostiach bez toho, aby ste museli danú aplikáciu spustiť. Okrem toho ponúka Cover automobilový mód, ktorý sa zapne na základe zvýšeného pohybu, prípadne pri spustení Bluetooth a samozrejmosťou je aj niekoľko pekne spracovaných tapier, ktoré však samozrejme môžete vymeniť aj za vlastné obrázky. Aplikácia tiež ponúka možnosť automatického prepnutia zvukového profilu a ďalšie vymoženosti, tie sú však kvôli beta verzii ešte obmedzené.

Cover zatiaľ neponúka možnosť zapnutia ochrany uzamknutej obrazovky, a teda ak využívate vo svojom smartfóne ochranu vzorom alebo heslom, budete musieť používať 2-stupňovú uzamknutú obrazovku. V aplikácii zatiaľ nie sú dostupné ani widgety na zamknutej ploche a nepoteší vás ani to, že si na obrazovku zatiaľ nemôžete pridať skratky aplikácií manuálne. Zatiaľ sa teda musíte spoľahnúť na to, aké aplikácie vám vyberie Cover. Aj napriek tomu si však myslíme, že Cover stojí za vyskúšanie a aplikácia je vhodná aj na každodenné používanie. Ak vás tento titul zaujal, stiahnite si ho pomocou nášho odkazu nižšie.

12.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+