MojAndroid

Predvianočné nákupy nemusia byť iba o zhone a strese. Návštevníkom OC Central v Bratislave spríjemní výber darčekov spoločnosť ASUS, ktorá pripravila súťaž o nové zariadenie Transformer Book Trio. Súťaž „Hľadaj ASUS“ bude prebiehať v termíne od 25. novembra do 15. decembra 2013.

pic-large-04

Vyhrať jednu z piatich cien môže každý, kto nájde produkt spoločnosti ASUS vo výkladoch predajní OC Central, odfotí sa s ním a fotografiu bude zdieľať na Facebookovej stránke ASUS Czech & Slovakia. Spôsob určenia víťaza je jednoznačný. Kto získa najviac lajkov, ten si pod stromčekom nájde nový Transformer Book Trio. Ocenení budú aj ďalší súťažiaci, v poradí do piateho miesta.

Víťazi súťaže budú oznámení 20. decembra 2013 v záložke „Hľadaj ASUS“ na Facebookovej stránke ASUS Czech & Slovakia, ako aj na internetovej stránke www.sk.asus.com v sekcii Novinky.

21.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+