MojAndroid

Po oznámení Launcheru Nova pridáva “dobroty” z Androidu 4.4 KitKat ďalší populárny launcher. Tentokrát pre betatesterov vydal novú verziu Apex, ktorý s ňou prináša viacero vylepšení. Tie sa týkajú predovšetkým vzhľadu, ktorý teraz lepšie odpovedá novému Androidu 4.4 a Launcheru nachádzajúcemu sa na Nexuse 5. Samozrejme, podobne ako v prípade NOVA Launchera, ani tu nenájdete novú obrazovku s Google Now, keďže Google k nej zatiaľ neposkytol žiadne API.

Android aplikacie Apex laucnher_1 Android aplikacie Apex laucnher_2 Android aplikacie Apex laucnher_3

Na čo sa môžete tešiť je podpora pre priehľadnú notifikačnú lištu, ktorá sa dá nastaviť priamo v nastaveniach Launchera. Apex Launcher vo verzii 2.2 zatiaľ nie je prístupný na stiahnutie širokej verejnosti, môžete ho však získať z beta kanála aplikácie v obchode Play. Stačí ak navštívite tento odkaz, kliknete na  Become a Tester. Následne môžete prejsť k samotnému stiahnutiu.

Verzia: 3.3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.3.3
Aktuálna cena: Zdarma

21.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+