MojAndroid

Android je otvorený systém a preto jeho používateľom nič nebráni v tom, aby si ho upravili podľa seba. Môžu zmeniť takmer každý prvok ich domovskej obrazovky, od pozadia, launchera až po úplnú zmenu, napríklad pomocou aplikácie Themer. K tomu, aby plocha Androidu vyzerala ešte lepšie vám pomôže aplikácia 500 Firepaper

google play screenshot google play screenshot 1 Screenshot_2013-11-13-16-42-21

Možno poznáte vývojára Chainfire, ktorý má na svojom konte množstvo obľúbených aplikácií ako je SuperSU alebo CF-Auto-Root. Najnovšie vytvoril aplikáciu s názvom 500 Firepaper, ktorá využíva fotografie dostupné na portáli 500px.com. Tieto dokáže automaticky nastaviť ako pozadie vášho smartfónu.  S touto aplikáciou už viac nebudete mať pocit, že vaša domovská stránka je nudná. Nastaviť môžete, ktoré kategórie fotografií sa budú zobrazovať, ale aj interval aktualizácie. Chainfire pridal Daydream režim, vďaka ktorému je možné fotografie nastaviť ako šetrič obrazovky, ktorý sa zobrazí pri zasunutí zariadenia do docku alebo pri nabíjaní. Aplikácia určite stojí za vyskúšanie, na obchode Play je dostupná zadarmo.

Verzia: 2.80
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.80
Aktuálna cena: Zdarma

18.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+