MojAndroid

Vysokorýchlostný mobilný internet od Orangeu bude odteraz dostupnejší nielen pre zákazníkov v mestách, ale aj na vidieku. Operátor spustil vo svojej sieti do prevádzky 60 nových vysielačov podporujúcich technológiu UMTS 900, vďaka ktorej sprístupní 3G internet aj prostredníctvom vysielačov, ktoré doteraz slúžili len na GSM komunikáciu.

mapa-pokrytia-Orange

Rýchly mobilný internet je tak po novom prístupný aj na miestach, kde to nebolo doteraz možné. Do konca roka plánuje Orange spustiť 90 nových vysielačov, a 3G sprístupní celkovo pre takmer 85% populácie Slovenska. Mobilná sieť Orangeu v štandarde HSPA+ podporuje v súčasnosti rýchlosti odosielania dát do 42,2 Mbit/s. Aktuálne je signálom HSPA+ je pokrytých 137 miest a 659 obcí, mapu pokrytia nájdete na stránke operátora Orange.

Zdroj: tlačová správa

15.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+