MojAndroid

Ohľadom novej vlajkovej lode spoločnosti HTC toho veľa nevieme. Minulý týždeň na verejnosť síce unikli prvé fotografie, ktoré by mohli odhaľovať jej dizajn, okrem toho sme sa však veľa nedozvedeli. Dnes zdroj dobre známeho twitter učtu @evleaks však potvrdil niekoľko ďalších parametrov, ktorými by mohol byť smartfón M8 vybavený. Podľa nich sa má zaradiť medzi zariadenia s väčším displejom a podobne ako väčšina high-endov bude disponovať 5 palcovým Full HD displejom. Obsahovať by mal údajne aj procesor Snapdragon 800 a samozrejme najnovší Android 4.4 KitKat.

M8Cover

Otázne aj naďalej ostáva, koľko pravdy je na týchto správach. Naozaj by taiwanský výrobca použil starší čip v dobe, keď Samsung má vo svojej vlajkovej lodi použiť 64-bitový čip? Určite to nie je nemožné a možno aj toto je cesta, ktorou chce HTC znížiť náklady alebo možno ponúknuť cenovo výhodnejšie zariadenie. Všetko však aj naďalej ostáva v rovine dohadov a ako bude nakoniec vyzerať nástupca HTC One, to sa dozvieme až neskôr.

Zdroj: gsmarena

15.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+