MojAndroid

War of Tanks

Zostavte si vlastnú tankovú čatu, vylepšujte svoje tanky a rozdrvte nimi nepriateľa. Vybavte stroje najnovšími technológiami a vylepšujte vlastnú bojovú techniku. Hru War of Tanks si zahráte aj online.

waroftanks_2 waroftanks

Find Objects

Princípom veľmi jednoduchá hra, ktorá poteší hráčov všetkých vekových kategórií. Vašou úlohou bude hľadať všetky skryté predmety a to v 150 leveloch s viac ako 500 rôznymi objektmi.

find2 find

Verzia: 2.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.5
Aktuálna cena: Zdarma

Thor: TDW – The Official Game

Pokračovanie filmu Thor so sebou prináša aj novú verziu hry od Gameloftu. Trénujte a bojujte po boku legendárnych asgarďanov ako Sif, Heimdall a skupinky bojovníkov Warriors Three. V hre na vás čaká pekne spracovaná grafika a gameplay. Vo vnútornej pamäti zariadenia si však pripravte úložný priestor o veľkosti minimálne 1,6 GB.

thor2 thor

Sketchman

Nová hra s kreslenou grafikou zavítala do obchodu Play. So Sketchmanom budete skákať, plachtiť a bežať, pričom do cieľa si svoju cestu musíte prestrieľať cez hordy nepriateľov. Budete plniť misie a bojovať proti bosom.

Sketchman_2 Sketchman

Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.5
Aktuálna cena: Zdarma

Sniper Duty: Terrorist Strike

V Sniper Duty ste súčasťou elitného tímu ostreľovačov pôsobiacich na Strednom východe. Vašou úlohou bude zneškodniť všetkých teroristov skôr ako by vás stihli zabiť.

sniper duty_2 sniper duty

Meltdown

V hre Meltdown sa vžijete do role hlavného hrdinu Zeda, s ktorým budete prechádzať cez 30 náhodne generovaných úrovní. V jednotlivých leveloch pritom budete musieť ničiť nepriateľov, ktorými sú v tomto prípade roboty.

meltdown_1 meltdown

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

Cerberus: The Puppy

Cerberus je trojhlavý pes, ktorý stráži Hadesov dom. Jedného dňa však zlodej ukradne z domu poklad a nahnevaný Hades pošle Cerberusa aby ho prenasledoval a získal poklad späť. Hra je určená predovšetkým pre menšie deti.

cerberus2 cerberus

Violence Air Raid

Ak patríte medzi nadšencov leteckých prestreliek, tak potom si nainštalujte hru Violence Air Raid. V nej sa budete snažiť zničiť čo najviac nepriateľských jednotiek, k čomu vám poslúži aj bohatý arzenál zbraní.

Violence Air Raid_2 Violence Air Raid

Battleship 2

Battleship sú klasické lodičky vytvorené v kreslenej grafike. Oproti klasickému spracovaniu je hra vylepšená aj o niekoľko spôsobov, ako zaútočiť na súpera a tešiť sa môžete aj na perfektne spracované zvuky, ktoré dokonale atmosféru hry dotvárajú. Zahrať si môžete proti Androidu, spoluhráčovi cez Bluetooth alebo online.

Battlleship_2 Battleship

Gun Club 3: Virtual Weapon Sim

Virtuálna strelnica, na ktorej si vyskúšate rozmanitý arzenál zbraní. Tešiť sa môžete na detailné 3D modely zbraní, ako aj chytľavý gameplay.

3 gunclub

Verzia: 1.5.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.9
Aktuálna cena: Zdarma

14.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+