MojAndroid

Výrobcovia Android zariadení sa chcú okrem dizajnu a rôznych nadstavieb a funkcií systému odlíšiť aj detailami, akými sú napríklad zvuky, zvonenia, či tapety dostupné v jednotlivých smartfónoch a tabletoch. Nie je žiadnou hanbou, keď sa vám niektoré zo zvonení alebo tapeta iného zariadenia páči a chcete si ju stiahnuť a použiť vo svojom Androide, často sú však tieto súbory ťažko dostupné, prípadne ich musíte zháňať na rôznych fórach a podobne. Tomu je však koniec – predstavujeme vám aplikáciu DroidPapers.

Jednoduchá aplikácia DroidPapers v sebe ukrýva viac, ako by ste čakali. Prehľadné prostredie ponúka zbierku tapiet, zvukov a zvonení takmer zo všetkých Android zariadení, pričom sú tieto súbory dostupné bezplatne na stiahnutie priamo v prostredí aplikácie. Medzi najhorúcejšie súbory a momentálne najviac sťahované tapety a zvonenia patria súbory z nového smartfónu Nexus 5, ktoré do aplikácie boli pridané len dnes. Výbornou funkciou sú tiež profily, v ktorých si môžete nastaviť rozličné tapety a zvonenia.

Celkovo sú tapety a zvuky v aplikácii prehľadne rozdelené do niekoľkých kategórií, pričom je možné zvonenie prehrať, stiahnuť alebo priamo v aplikácii nastaviť ako predvolené. Rovnaké možnosti aplikácia ponúka aj pri tapetách, pričom si môžete stiahnuť tapety v rôznych rozlíšeniach. Celkovo na vás čaká viac ako 1500 tapiet a 1200 zvonení. Ak vás táto aplikácia zaujala, stiahnite si ju pomocou nášho odkazu nižšie. Len pre informáciu, aplikácia je bezplatná, nikdy neobsahovala reklamy a ani nikdy nebude. Napriek tomu môžete autorov aplikácie odmeniť priamo in-app platbou.

1.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+