MojAndroid

Sygic predstavuje novú verziu aplikácie Family GPS Tracker s novými funkciami: 7 dňovou lokalizačnou históriou a hrou pre všetkých používateľov aplikácie. Family GPS Tracker je lokalizačná aplikácia, vďaka ktorej jej používatelia vedia, kde sa nachádzajú ich priatelia či členovia rodiny v reálnom čase. Pomáha rodičom nielen lokalizovať, kde sa práve nachádzajú ich deti, ale upozorňuje ich v okamihu, keď dieťa prekročí bezpečnú zónu a vstúpi do rodičom zadefinovanej nebezpečnej zóny. Vzhľadom k tomu, že priemerný vek detí s mobilnými telefónmi neustále klesá a používateľov smartfónov stúpa, je Family GPS Tracker ideálnym spôsobom, ako mať svoje dieťa pod kontrolou.

Android_Sygic GPS Tracker

S poslednou verziou aplikácie majú rodičia možnosť vytvárať deťom úlohy, ako napríklad vyzdvihnúť súrodenca zo školy či ísť do obchodu. Dieťa je po splnení zadania odmenené bodmi, za ktoré dostane jedinečných avatarov, ktoré môže ďalej používať v aplikácii. V prípade akýchkoľvek pochybností o pohybe priateľov alebo detí, prináša Sygic v rámci aplikácie Family GPS Tracker 7 dňovú históriu lokalizácie osôb v skupine.

Vďaka notifikáciám o pohybe dieťaťa v „bezpečných“ a „nebezpečných“ zónach už nemusia byť rodičia prilepení k svojim smartfónom aby vedeli, či sa ich dieťa nepohybuje v nebezpečnej štvrti. Aplikácia by ho na takúto situáciu upozornila notifikáciou. Rodič tak bez opakovanej kontroly má prehľad o aktuálnom pohybe svojho dieťaťa.

 Funkcie Family GPS Tracker zahrňujú:

  • Trackovanie priateľov a rodinných príslušníkov vďaka jednoduchej aplikácii
  • Vytvorenie „bezpečných“ a „nebezpečných“ zón s notifikáciami o opustení „bezpečnej“ zóny
  • Prehľad o zostatku batérie telefónu členov skupiny
  • Vytvoreine úloh (ako napríklad vyvenči psa, vyzdvihni veci z čistiarne)
  • Odmeny v podobe jedinečných avatarov pre členov, ktorí splnia zadané úlohy
  • Lokalizačnú históriu na 7 dní

Aplikácia Family GPS Tracker je dostupná v App Store alebo Google Play bezplatne s možnosťou dokúpiť si históriu pohybu členov rodiny na 7 dní za 2,69 eur mesačne.

Zdroj: tlačová správa

30.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+