MojAndroid

Spôsobov ako si upraviť prostredie Androidu k obrazu svojmu je viacero. Nainštalovať si môžete nový launcher, pridať widgety alebo zmeniť pozadie. Práve posledne menovaná možnosť patrí k najjednoduchším alternatívam. Na obchode Play nájdete veľké množstvo pozadí, či už statických alebo živých. Medzi ne môžeme zaradiť aj aplikáciu Square, ktorá predstavuje živé pozadie s dynamicky sa meniacim tvarom.

Square_-_Aplikácie_pre_Android_3 Square_-_Aplikácie_pre_Android_2 Square_-_Aplikácie_pre_Android

Živé pozadie Square obsahuje meniace sa tvary s pohybujúcimi sa líniami, štvorčekmi a kružnicami. Výsledný efekt vyzerá skutočne dobre.  Navyše, poskytuje niekoľko nastavení, pomocou ktorých si ho upravíte podľa vlastných predstáv. Zvoliť je možné farbu pozadia, častíc, mriežky a taktiež rýchlosť ich pohybu. Najlepšiu predstavu o tom ako sa bude Square vynímať na pozadí vášho smartfónu alebo tabletu však získate až potom, ako si ho nainštalujete. Na obchode Play je k dispozícii zdarma.

Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8
Aktuálna cena: Zdarma

22.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+