MojAndroid

V obchode Google Play sa objavila herná novinka s názvom I, Gladiator, ktorá na konkurenčnej platforme zožala úspech v podobe miliónov stiahnutí. Nejedná sa však o jednoduchú bojovú hru a hráč bude musieť vypracovávať stratégiu pre každú úroveň, využívať slabiny nepriateľa a taktiež pobaviť dav ľudí v aréne. Táto krvou nasiaknutá hra je dostupná na stiahnutie pre Androidy s verziou 2.3.3 a vyššou a jedná sa o platenú aplikáciu, no aj napriek tomu sa v nej nevyhnete vnútroherným nákupom.

Ovládanie hry je riešené prostredníctvom softvérových tlačidiel v kombinácii s dotykovým gestami na obrazovke. V aréne je možné pohybovať sa voľne a svojich nepriateľov vyhľadávať aj priamo na bojisku. Hra ponúka rôzne kombá, blokovanie a špeciálne pohyby, ktoré je potrebné ovládnuť. Taktiež obsahuje široký arzenál zbraní a rôzne zbroje pre ochranu v boji. Titul je možné zakúpiť v obchode Google Play za sumu 3,60 € kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.14.0.23470
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.14.0.23470
Aktuálna cena: Zdarma

16.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+