MojAndroid

Herné štúdio Futuristic Bear predstavilo nové Android hry Logo Kvíz, Svetové vlajky a Futbal Logo Kvíz. Slovenskí developeri sa zamerali na hry využívajúce vaše znalosti z oblasti športu, geografie a rôznych svetových značiek a ak patríte medzi tých, ktorí sa radi testujú, prídete si na svoje.

futbal-logo-kviz-1 logo-kviz-1 svetove-vlajky-1

Hry Logo Kvíz, Svetové vlajky a Futbal Logo Kvíz ponúkajú obdobné spracovanie a jednoduchú, no prehľadnú a farebnú grafiku. Ovládanie je intuitívne a nebude s ním mať problém ani mladší používateľ, čo hodnotíme pozitívne. Hry sú rozdelené na niekoľko úrovní podľa obtiažnosti a používateľ má za úlohu uhádnuť vždy jeden znak alebo logo, ktoré je z časti zakryté alebo pozmenené. K dispozícii sú aj nápovedy za body, ktoré nahráte správnymi odpoveďami. Celkový systém hry označujeme za prepracovaný, nejde len o bezduché klikanie bez významu. Pri hádaní máte okrem nápovedy k dispozícii aj zoznam so všetkými možnými odpoveďami a názvami, takže si môžete dopomôcť v prípade, že si neviete spomenúť na celý názov tímu alebo loga. Samozrejmosťou je tiež manuálne zadávanie pomocou klávesnice, pričom tu výborne funguje aj predikcia práve písaného slova. Hra obsahuje aj niekoľko herných módov, dostupný je napríklad mód Výzva, v ktorom musíte uhádnuť v priebehu 30 sekúnd čo najviac odpovedí.

Ak vás bavia kvízy a ste zbehlí v jednej s troch spomínaných oblastí, určite hry od slovenského štúdia Futuristic Bear vyskúšajte. Dostupné sú v Obchode Play bezplatne, nainštalovať si ich môžete pomocou widgetov nižšie. Všetky 3 hry sú vďaka nenáročnosti vhodné aj pre menej výkonné Android zariadenia, preto si ich môžete zahrať na takmer každom Android smartfóne či tablete. V komentároch nám píšte, ako sa vám tieto hry páčia a čo by ste na nich zmenili k lepšiemu.

10.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+