MojAndroid

Nexus 5 by nakoniec nemusel byť vybavený len slabšou 2300 mAh batériou. Podľa najnovších informácií Google chystá dva modely smartfónu s rôznou veľkosťou batérie, kapacitou vnútornej pamäte, ale aj cenou. Model so 16GB internou pamäťou sa má predávať za 299$ a obsahovať bude 2300 mAh batériu – presne tú, ktorú sme mohli vidieť v uniknutom servisnom manuáli. Verzia s väčšou kapacitou vnútornej pamäte (32GB) bude stáť 399$ a bude dostupná s batériou, ktorej kapacita dosahuje 3000 mAh.

nexus-51

Zatiaľ nie je potvrdené, že Google skutočne pripravuje takéto varianty svojej vlajkovej lode. Ak áno, prečo použil dve rôzne batérie? Je to určite nezvyčajný krok. Či sa ale stane skutočnosťou uvidíme pravdepodobne niekoľko dní pred predstavením alebo priamo v deň odhalenia 31. októbra, kedy má byť Nexus 5 spolu s Nexusom 10, Google hodinkami a Androidom 4.4 KitKat predstavený.

Zdroj: pocketnow

8.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+