MojAndroid

Okrem nových zariadení Nexus 5, Nexus 10 a novej verzie operačného systému Android 4.4 KitKat na nás čaká možno ešte jedno prekvapenie. Dnes sa totižto objavili prvé správy o tom, že na 31. október plánuje Google veľkú akciu, kde okrem vyššie spomínaných zariadení predstaví aj inteligentné hodinky. Informoval o tom spoluzakladateľ portálu Androidpolice, ktorý je si touto informáciou pomerne istý, no zatiaľ nemá žiadne vizuálne dôkazy o ich existencii.

Nexus-hodinky-550x331

Na obrázku koncept hodiniek Nexus

Zariadenie s kódovým označením Gem by mohlo podobne, ako Nexus smartfóny a tablety udávať smer, ktorým sa má nositeľná technika uberať. Z doterajších dohadov, ktoré sme o hodinkách spoločnosti Google zachytili, im najlepšie odpovedajú správy z mája o tom, že hodinky vyrobí spoločnosť Motorola. Podobný produkt s názvom xWatch mala údajne spoločnosť vydať pre smartfón Motorola Moto X, no pravdepodobne sa rozhodla, že sú hodné Googlovského odhalenia spolu s novými zariadeniami Nexus a Andoridom 4.4 KitKat. Či ich ale Google skutočne predstaví, na to si musíme ešte chvíľu počkať.

Náš tip
Google hodinky sú skutočné, vyrobí ich Motorola

Zdroj: phonearena

4.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+