MojAndroid

Samsung mal v tomto mesiaci predstaviť zariadenie s flexibilným displejom, čo potvrdzujú  aj najnovšie správy z Južnej Kórey. Podľa nich totižto spoločnosť plánuje vydať prvý smartfón s takýmto displejom už tento týždeň. Volať sa má Galaxy Round.

Samsung-Galaxy-Round

Novinka má údajne ponúknuť podobné parametre, ako Galaxy Note 3. Aj preto sa na internete v predchádzajúcich týždňoch objavili informácie o tom, že Samsung pripravuje Galaxy Note 3 s flexibilným displejom. Hoci nemáme k dispozíci žiadne konkrétne špecifikácie, novinka bude používať nový typ displeja vyrobeného z plastu namiesto skla. Bude odolnejší a lacnejší na výrobu.

Hoci zdroje neuvádzajú koľko bude takýto smartfón stáť, je dosť pravdepodobné, že cena nebude práve najnižšia. Galaxy Round sa má vyrábať len v obmedzenom množstve a z počiatku má byť dostupný len v domovskej krajine výrobcu.

Ešte v septembri sa tiež povrávalo o tom, že Samsung pripravuje aj smartfón so zakriveným displejom podobne, ako spoločnosť LG. Mali zdroje na mysli Galaxy Round alebo sa na tento mesiac pripravuje ešte predstavenie inej novinky? To sa uvidí až v nasledovných dňoch alebo týždňoch.

Zdroj: phonearena

7.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+