MojAndroid

Včera sme vám priniesli správu o tom, že LG pripravuje na október predstavenie svojho prvého smartfónu s flexibilným a zároveň ohnutým displejom. Dnes sme sa však dozvedeli niekoľko ďalších podrobností, ktoré vrhajú svetlo na doteraz neodhalený produkt od LG. Ten sa nakoniec nemá volať LG Z, ale LG G Flex a predstavený má byť až niekedy v novembri.

iPOP

Podobne ako iné high-end modely výrobcu z radu G, aj G Flex by mal byť vybavený výkonným procesorom a teda najpravdepodobnejšie štvorjadrovým Snapdragonom 800. Displej má mať veľkosť 6 palcov a má sa prehýbať v strede, čo má zabezpečiť pohodlnejšie telefonovanie so smartfónom priloženým k hlave. Nákres, ako by mohol LG G Flex vyzerať môžete vidieť vyššie.

Ak sa neviete dočkať predstavenia prvého smartfónu so skutočným flexibilným displejom, tak Samsung by vaše očakávania mohol splniť ešte tento mesiac. Viaceré zdroje sa totižto zhodli na tom, že juhokórejský výrobca pripravuje vlastné zariadenie Galaxy Note 3 s flexibilným displejom. Hovorilo sa aj o smartfóne so ohnutým povrchom, podobným LG G Flex. Čo nakoniec obaja výrobcovia predstavia, to sa musíme nechať prekvapiť alebo počať na ďalšie úniky informácií.

Zdroj: phonearena

3.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+