MojAndroid

V druhej polovici júla sme sa dozvedeli, že Chris Sawyer, autor pôvodného originálu populárneho simulátora Transport Tycoon, pracuje na porte pre Android a iOS zariadenia. Vtedy ešte nebolo jasné, kedy sa hra dostane do obchodu s aplikáciami pre jednotlivé platformy, no najnovšie informácie prezradili, že mobilná verzia Transport Tycoon sa objaví už začiatkom budúceho mesiaca, 3. októbra.

Ak nepoznáte Transport Tycoon, jedná sa o simuláciu obchodného manažmentu, kde ovládate prepravnú spoločnosť. Cieľom hry je vytvoriť firmu, ktorá svojim prínosom v leteckej, námornej, cestnej alebo železničnej preprave vytvára väčšie zisky než konkurencia. Hráči pritom začínajú vytváraním jednoduchých ciest a a prepracujú sa časom aj k zložitejším formám prepravy. Pôvodná hra bola prvý krát vypustená v roku 1994, to znamená, že hra musela prejsť úpravami používateľského prostredia, aby ju používatelia mohli hrať aj na dotykových obrazovkách.

Zdroj: androidcommunity

19.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+