MojAndroid

Staršie kultové herné tituly, ktoré sme pred niekoľkými rokmi hrali na počítačoch alebo herných konzolách sa čoraz viac objavujú aj na platforme Android. Ďalším prírastkom do rodiny sa stane populárny simulátor Transport Tycoon, ktorý bol hitom v deväťdesiatych rokoch. Chris Sawyer, autor pôvodného originálu totižto oznámil, že pracuje na porte pre Android a iOS zariadenia. Spolu so svojim tímom Origin8 verí, že konvertovaním hry na dotykovú verziu vznikne “najhlbšia a najbohatšia simulačná hra pre mobilné zariadenia”.

transport-tycoon android hry

Ak nepoznáte Transport Tycoon, jedná sa o simuláciu obchodného manažmentu, kde ovládate prepravnú spoločnosť. Cieľom hry je vytvoriť spoločnosť, ktorá svojim prínosom  v leteckej, námornej, cestnej alebo železničnej preprave vytvára väčšie zisky než konkurencia. Autor tejto hry zaznamenal úspech aj podobným simulátorom Rollercoaster Tycoon. Pre mobilnú platformu Android to bude jednoznačne veľký prínos, aj napriek tomu, že v obchode Google Play sa už nachádza open source klon s názvom OpenTTD (Open Transport Tycoon Deluxe).

Zdroj: androidauthority

17.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+