MojAndroid

Nebaví vás to v práci, nedarí sa vám a máte chuť rozbiť celú kanceláriu ? Tak to urobte! Samozrejme len v novej Android hre Smash the Office, kde je vašou úlohou ovládať nespokojného pracovníka, zdemolovať všetky priestory kancelárie a prepracovať sa aj do miestností vysoko postavených ľudí vo firme, ktorí mu robia zo života peklo.

computer_smash

Hra Smash the Office je veľmi jednoduchá a na ovládanie využíva virtuálny joystick a tlačidlo pre švih zbraňou. Za každý zničený počítač, stôl, alebo iný predmet v miestnosti získavate body a mince, ktoré padajú na zem. Za tieto je možné potom nakupovať silnejšie a väčšie zbrane, ktoré vám pomôžu prepracovať sa na vyššie poschodia. Prítomné sú aj mikro nákupy, ako napríklad dvojnásobný počet mincí za 3,75 €. To však nie je problémom, pretože hru je však možné hrať pohodlne aj bez toho.

Smash the Office Smash the Office Smash the Office

Ak hľadáte naozaj jednoduchú, rýchlu a hlavne zábavnú mobilnú hru pre spríjemnenie chvíľ v práci, či doma, Smash the Office bude určite jedna z tých pravých. V Google Play je dostupná zadarmo, takže hor sa do obchodu a hneď potom do virtuálnych demolačných prác v kancelárii. Odkaz na stiahnutie nájdete vo widgete nižšie.

Verzia: 1.12.44
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.12.44
Aktuálna cena: Zdarma

13.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+