MojAndroid

Aplikácia vyhľadávacieho nástroja Yahoo pre počasie Yahoo! Weather bola aktualizovaná na verziu 1.1.0. Tá okrem vylepšenia niekoľkých funkcií prináša nový dizajn a prostredie motivované fotografiami zo siete Flickr, ktoré boli doteraz v aplikácii dostupné “v úzadí”. Teraz sa však zobrazujú ako hlavné pozadie pri prezentovaní počasia, čo aplikácii nepochybne pridáva na atraktivite. To, že je aplikácia pre ľudí atraktívna, potvrdzuje aj údaj o počte stiahnutí – viac ako 5 miliónov.

yahoo-weather-9

Nové fotografie zo siete Flickr sa zobrazujú nielen v celom prostredí aplikácie, ale aj v niekoľkých widgetoch, ktoré si môžete umiestniť na domácu obrazovku. Fotografie sa zobrazujú na základe vašej polohy, ktorú lokalizuje aplikácia automaticky alebo pomocou vami zadaného PSČ. Okrem nového prostredia aplikácia Yahoo! Weather ponúka pomerne presnú predpoveď počasia s bohatou informačnou zložkou, pričom údaje na displeji sú zobrazované veľkým a čitateľným písmom. Môžete si nechať zobraziť počasie pre najbližších 10 dní, dennú predpoveď pre každú hodinu, rýchlosť vetra, tlak, východ a západ Slnka, fázy Mesiaca či iné zaujímavé údaje. V aplikácii je tiež po novom dostupný widget pre zamknutú obrazovku, ktorý využijú majitelia zariadení so systémom Android 4.2 a novším.

V prostredí aplikácie Yahoo! Weather stačí potiahnuť obrazovku hore pre zobrazenie podrobností o počasí, pri potiahnutí dole aktualizujete všetky informácie. Okrem toho nájdete v aplikácii aj niekoľko menších úprav a zmien. Ak sa vám táto aplikácia páči a chceli by ste si ju nainštalovať alebo aktualizovať na novú verziu, spravte tak pomocou nášho odkazu nižšie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

15.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+