MojAndroid

Aplikácia s názvom Školy od slovenského vývojára Jana Turského prináša na obrazovky smartfónov s Androidom prehľadný zoznam slovenských škôl. Nájdete tu informácie o všetkých budovách edukačného charakteru na území Slovenska, ako sú napríklad  základné školy, stredné, gymnáziá, konzervatória, vysoké školy, ubytovne, jedálne, internáty či školy v prírode. Celkovo sa v aplikácii nachádza viac ako 12 000 položiek.

školy5 školy4 školy3

Jednotlivé školy sú podľa typu roztriedené do niekoľkých kategórií, v každej z nich ich môžete ďalej triediť abecedne podľa mesta, ulice alebo názvu budovy. Po výbere školy sa o nej na novej stránke objavia základné informácie, ako kontakt, poloha, email, fax alebo počet ľudí navštevujúcich budovu. Priamo z aplikácie sa môžete pomocou Google navigácie nechať navigovať k miestu, zobraziť budovu na mape alebo si nechať vytočiť telefónne číslo. Z nastavení zaujme už len možnosť zapnúť Full Screen režim alebo vypnúť animácie.

Aplikácia školy je zadarmo dostupná na Google Play, obsahuje však reklamy. Hodí sa všetkým čo hľadajú kontakty a polohu konkrétnej školy, alebo len chcú nájsť dostupné vzdelávacie inštitúcie vo svojom okolí, či v inom meste.

–> Stiahni aplikáciu Školy z Google Play <–

17.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+