MojAndroid

Motorola Moto X je určite jedným zo smartfónov zahalených rúškom tajomstva. Hoci vieme už niektoré jej parametre a to čo ponúkne koncovému zákazníkovi, stále sa objavujú nové špekulácie a informácie. Prednedávnom sa tieto týkali aj fotoaparátu, ktorý má disponovať technológiou Clear Pixel. Čo presne toto označenie znamená zatiaľ nevieme povedať, podľa niektorých by však mal fotoaparát Moto X lepšie zvládať snímky v tmavšom prostredí, presne ako HTC One. Ak vás zaujíma ako by mohla nová vlajková loď Motoroly skutočne fotiť, tak si pozrite nižšie uvedenú testovaciu snímku, ktorú na Twitteri publikoval @evleaks.

Moto-X-snapped-test-photo

Fotografia má nádych žltej a vidno na nej aj odrazy, čo naznačuje, že bola pravdepodobne vytvorená za oknom budovy. Napravo môžete vidieť aj odraz telefónu. Kvalitu záberu zatiaľ nejdeme posudzovať, keďže nie je na 100% isté či bola vytvorená Motorolou Moto X.

Náš tip
Motorola Moto X: Clear Pixel fotoaparát a rýchle aktualizácie

Zdroj: phonearena

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+