MojAndroid

Motorola Moto X má byť podľa najnovších informácií predstavená už 11. Júla, no dovtedy nám ostáva ešte niekoľko dní a čas na ďalšie špekulácie a nepotrvdené informácie. Ďalšie správy o novej vlajkovej lodi spoločnosti prináša Taylor Wimberly, ktorý pravdivo informoval aj o iných parametroch tohto smartfónu.

Motorola-Logo

Wimberly na Google+ publikoval zaujímavé info o ďalšej hardvérovej výbave, ale aj o softvérových možnostiach zariadenia. Podľa neho bude nová Moto X disponovať fotoaparátom Clear Pixel s ovládaním pomocou gest. Ten by mal údajne skoncovať s “tmavými a rozmazanými fotografiami s chýbajúcimi detailami“. Predpokladáme, že Clear Pixel bude marketingový názov podobný Ultrapixelovému snímaču v HTC One. Ďalšie detaily zatiaľ ostávajú tajomstvom.

Motorola Moto X by mala tiež dostávať rýchle aktualizácie Androidu, podobne ako to je pri zariadeniach Nexus. Google však s programom Nexus zariadení nekončí a tieto dva svety ponechá oddelené.

Motorola Moto X by mala okrem vyššie spomínaných parametrov disponovať 4,7 palcovým displejom s HD rozlíšením 1280 x 720 pixlov a dvojjadrovým procesorom Snapdragon taktovaným na 1,7 GHz. Vo výbave by sa mala objaviť aj RAM s kapacitou 2 GB a vnútorná pamäť s veľkosťou 32 GB. Rozlíšenie Clear Pixel fotoaparátu má byť podľa dostupných informácií 10 Mpix.

Náš tip
Všetky info o Motorola Moto X

Zdroj: androidauthority

8.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+