MojAndroid

Spoločnosť Google s predstavením novej chatovacej služby a aplikácie Hangouts, ktorá nahradila Google Talk, odstránila aj funkciu hlasových volaní. Vďaka nej mohli používatelia Google Talk a Gmailu vykonávať hlasové hovory v rámci služieb a to úplne zadarmo. Dnes však Google na oficiálnom blogu informoval o jej návrate.

video call 2

Nové tlačidlo pre hlasové volania pribudne v Gmaili a Hangouts už v nasledovných dňoch. Návrat funkcie volaní však so sebou prináša aj niekoľko vylepšení. Tešiť sa môžete na podporu konferenčných hovorov a pribudla aj možnosť prehrávať zvukové efekty, ako potlesk či smiech. Na vykonanie hovoru sa V klientovi Gmail poobhliadnite po novej ikone telefónneho slúchadla, na Google+ sa objaví nová položka “Call a phone” v menu Hangouts. Funkcia hovorov zatiaľ nebude dostupná v mobilnej aplikácii.

gmail gmail 2

Zdroj: gmail blog

11.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+