MojAndroid

Operačný systém Android vo verzií 4.2 priniesol okrem iného obľúbenú funkciu Photosphere. Táto umožňuje vytvárať fotografie v 360 stupňovom pohľade vo všetkých smeroch. Možnosti zdieľania takýchto fotografií je vo veľkej miere obmedzená, no skúsený vývojár a člen fóra XDA developers prichádza s ďalším využitím formou živého pozadia. Aplikácia nesie názov Photosphere HD Live Wallpaper.

Photosphere HD Live Wallpapaper

Ako sme už naznačili, aplikácia slúži na vytvorenie živého pozadia z Photosphere fotografií pre vaše Android zariadenia s verziou 4.0 a vyššou. Samotná aplikácia obsahuje niekoľko predinštalovaných panoramatických snímok prírody, no ak nemáte Android 4.2, stačí ak si nahráte stiahnuté snímky z internetu do vnútornej pamäte zariadenia. Pri nastavení takéhoto pozadia sa snímka posúva spolu so scrolovaním kariet domovskej obrazovky a v pomalom tempe sa hýbe aj pri nečinnosti. Funguje aj vertikálne scrolovanie a zaujímavé je aj využitie senzorov, pomocou ktorých sa panoráma natáča s pohybom zariadenia.

Photosphere HD Live Wallpapaper Photosphere HD Live Wallpapaper Photosphere HD Live Wallpapaper

Photosphere HD Live Wallpaper je vynikajúca aplikácia, ktorá oživí vaše pozadie na domovskej obrazovke. Funguje bezproblémovo, planulo a ponúka širokú paletu nastavení, vrátane úpravy kontrastu, jasu, sýtosti a zorného poľa. Jej hodnotenie násobí aj fakt, že v obchode Google Play je dostupná zadarmo a to bez reklám. Autor však vo výbere pozadia ponúka balíky nádherných Photosphere snímkov, ktoré si používateľ môže zakúpiť za 0,75 €. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Náš tip
Photo Sphere snímky je teraz možné vložiť na akýkoľvek web

Verzia: 1.2.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.6
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+