MojAndroid

Smartfóny spoločnosti Xiaomi sú vo svete známe najmä vďaka výbornému pomeru cena/výkon. Po predstavení smartfónu Mi-2S, by malo portfólio spoločnosti doplniť výkonnejšie Android zariadenie s označením Xiaomi Mi3. Začiatkom mesiaca sme vás informovali, že tento model by mal byť predstavený na tlačovej konferencií 16. augusta. Dnes sa objavili výsledky výkonnostných testov na stránkach populárneho nástroja GFX Benchmark, ktoré odhalili ďalšie informácie o hardvérovej výbave smartfónu.

Xiaomi Mi3 benchmark

Predtým sa predpokladalo, že Xiaomi Mi3 bude vybavený čipom Qualcomm Snapdragon 800, no podľa aktuálnych výsledkov to bude SoC NVIDIA Tegra 4, taktovaný na frekvenciu 1,8 GHz. Okrem toho ponúkne rozlíšenie 1080 x 1920 pixelov a predinštalovaný Android vo verzii 4.2.2. GFX Benchmark testuje grafický výkon smartfónov a tabletov, a podľa výsledkov, ktoré vidíte vyššie na obrázku je testovaný Mi3 najvýkonnejší smartfón v tomto teste.

Náš tip
Xiaomi pripravuje vlastný tablet, smartfón Mi-3 predstaví v auguste

Zdroj: mydrivers. phonearena

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+