MojAndroid

Známa čínska spoločnosť Xiaomi, ktorá stojí aj za výrobou populárneho smartfónu MI-2 a Mi-2S, pripravuje vlastný tablet. Naznačujú tomu informácie publikované na čínskom portáli cnbeta.com, podľa ktorých sú už prvé prototypy tabletu testované v továrňach Foxconnu.  Malo by ísť o 7 palcový tablet a ako sme pri tejto čínskej značke zvyknutí, mohla by ponúknuť doposiaľ nevídaný pomer ceny a výkonu. Technické parametre okrem veľkosti displeja zatiaľ nie sú známe, no cena by sa mala pohybovať na úrovni 160$.

xiaomi-mi-pad-android-tablet

Xiaomi pripravuje aj ďalšie novinky. Na 16. august usporiadal tlačovú konferenciu, na ktorej by mal predstaviť novú vlajkovú loď Mi-3 s procesorom Snapdragon 800 a tiež doteraz najväčšie a zároveň aj najlacnejšie zariadenie spoločnosti Xiaomi Red Rice. Odhalený by mohol byť aj Smart TV a vyššie spomínaný tablet. Či ho však spoločnosť do predstavenia stihne dokončiť je otázne.

Zdroj: Gizchina

1.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+