MojAndroid

Android sa dočkal ďalšej aplikácie pre úpravu fotografií. Novinku v podobe Polamatic by Polaroid vyvinulo vývojárske štúdio Appadana a ide o oficiálnu aplikáciu spoločnosti Polaroid. Samotná prináša 20 fotografických filtrov spolu s 36 polaroid rámikmi.

polamatic

V Polamatic by Polaroid je možné k jednotlivým fotografiám pridať nadpis, ktorý môže byť upravený niektorým z 24 dostupných fontov alebo ďalšími nástrojmi. Fotografie je môžete vytvárať priamo z aplikácie a po úprave sa dajú ďalej zdieľať prostredníctvom sociálnych sietí Instagram, FaceBook, Twitter, Flickr, Tumblr, e-mailom, alebo priamo do vstavanej galérie Androidu. Bonusom je počítadlo vytvorených snímkov. Pri práci s fotografiami sa ponúka na výber aj možnosť uložiť pôvodné originálne snímky.

polamatic2 polamatic3 polamatic4

Aplikácie ja na Google Play dostupná za 1,59€, čo je vzhľadom na obmedzenú funkcionalitu pomerne veľká čiastka. Pokiaľ nehľadáte vyslovene polaroid rámiky, tak potom vám môžeme odporúčiť napríklad aplikáciu Photo Editor by Aviary, ktorú si môžete nainštalovať úplne zdarma.

3.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+