MojAndroid

Skype patrí medzi najviac používané služby na komunikáciu. Okrem toho, že si s nim môžete zavolať na počítačoch, tak je dostupný aj pre mobilné zariadenia s Androidom, na ktorých bol aktualizovaný na verziu 4.0. Táto prináša významné zmeny používateľského prostredia, ktoré teraz kombinuje dizajnové odporúčania operačných systémov Windows Phone a Android.

skpyer 4

Zmeny, ktoré Microsoft na aplikácií odviedol hodnotíme pozitívne. Používateľské prostredie je prehľadnejšie a celkovo dizajn zaujme viac už na prvý pohľad. V aplikácií po spustení nájdete tri hlavné kategórie, medzi ktorými sa prepínate posunom prsta po obrazovke. Nechýba ani nový dialer a krajšie chatovacie okno. Spoločnosť tvrdí, že zdrojový kód Skype 4.0 je kompletne prepísaný, čo by ste mali pocítiť najmä v podobe rýchlejších reakcií.

Novú aplikáciu Skypu si stiahnite na Google Play. Ak ste tak ešte neurobili, môžete použiť k tomu náš widget nachádzajúci sa nižšie pod článkom.

Náš tip
Skype sprístupnil video správy pre všetkých a zadarmo
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: phandroid

2.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+