MojAndroid

Používateľov Skypu určite poteší správa o tom, že aplikácia teraz podporuje odosielanie video správ. Nová funkcia bola doteraz prístupná len prostredníctvom beta verzie aplikácie, dnes ju však Microsoft sprístupnil pre všetkých. Prostredníctvom prednej kamery smartfónu alebo tabletu umožňuje nahrať video o dĺžke maximálne tri minúty a odoslať ho aj používateľovi, ktorý momentálne nie je online. Po prihlásení sa mu správa zobrazí a on si ju môže pozrieť.

Skype-videospravy-550x268

Funkcia video záznamníka bola v neobmedzenom množstve dostupná len pre prémiových používateľov, Microsoft ju však s vydaním novej verzie sprístupnil bez obmedzení pre všetkých. Zaujímavosťou je, že nová funkcia zatiaľ nie je k dispozícii pre Windows Phone zariadenia, čo je vzhľadom na to, že Microsoft vlastní Skype trochu neobvyklé. Ako novinka funguje si môžete pozrieť na videu. Aplikáciu si stiahnete pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

18.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+