MojAndroid

Najvýznamnejšou májovou udalosťou, týkajúcou sa našich mobilných operátorov, bolo jednoznačne predstavenie palety nových Ideálnych paušálov, ktoré nahradili dovtedajší program WOW. Sova, Delfín, Kengura a Panter vzbudili mimoriadny záujem našich čitateľov a článok o ich predstavení sa stal jedným z najdiskutovanejších za celý mesiac máj.

Náš tip
Orange ruší WOW, zavádza Ideálne paušály Sova, Delfín, Kengura a Panter

Väčšina diskutérov sa pritom vôbec netajila negatívnymi názormi na nové produkty Orangeu a v diskusii znateľne prevládali kritické vyjadrenia. Najčastejšie kritizovanými aspektmi nových paušálov bol nízky objem predplatených dát a to aj u drahších programov (napr. 10 MB u Kengury 30 eur). V tejto súvislosti si diskutujúci tiež všímali, že kto chce používať telefón predovšetkým na internet, potrebuje okolo gigabajtu dát a naopak, mesačne prevolá len minimum minút, tak si musí zobrať najdrahší paušál Panter 40 (ak nechce doplácať za dodatočný internetový balíček).

Peter Tóth, Corporate Affairs Manager

Peter Tóth, Corporate Affairs Manager spoločnosti Orange

Naši čitatelia tiež často porovnávali Ideálne paušály s predchádzajúcim programom WOW a kritizovali oveľa menšiu mieru prispôsobiteľnosti. No a spŕška vtipov sa zniesla aj na pomenovanie nových programov podľa zvierat, ktoré pôsobí v slovenčine v spojení s paušálmi trochu nezvyčajne.

Nás v redakcii vaše názory, ktoré vyjadrujete v diskusiách, naozaj zaujímajú a aj túto o Ideálnych paušáloch sme si prečítali niekoľkokrát od začiatku až do konca. Keďže sme v nej videli, že uvedenie nových paušálov Orangeu vzbudilo vašu pozornosť, rozhodli sme sa operátorovi v tejto súvislosti položiť niekoľko otázok. Inšpiráciou pri ich koncipovaní nám pritom boli práve vaše názory a pripomienky v diskusii, ktoré sme sa snažili pretlmočiť operátorovi. Odpovedal nám na ne Peter Tóth, Corporate Affairs Manager spoločnosti Orange.

Hlavnou témou nášho rozhovoru s Petrom Tóthom boli nové Ideálne paušály, okrajovo sme sa však zaujímali aj o zhodnotenie doterajšieho programu WOW a ich vzájomné porovnanie z pohľadu operátora. Otázky smerovali tiež k nízkemu objemu dát u viacerých Ideálnych paušálov a malú mieru variabilnosti. Opýtali sme sa však aj na to, čo v Orangei hovoria na posmešky a spodobovania, týkajúce sa zvieracích názvov ich nových paušálov.

Spomínaný rozhovor si môžete prečítať v aktuálnom čísle Android Magazínu, v ktorom však nájdete ešte oveľa viac zaujímavých tém, článkov a rozhovorov.

Rozhovor nájdete v šiestom vydaní časopisu Android Magazín na 38. strane

>>> Stiahnite si PDF – Android Magazín Jún 2013  <<<

Aplikácia Android Magazín je dostupná na Play Store aktuálne len pre Android tablety vo verzii 3.0 a vyššie. Pre správne spustenie aplikácie je potrebné mať nainštalovanú aplikáciu Adobe AIR. Aplikácia Android Magazín beží na platforme Coverpage od spoločnosti MONOGRAM Interactive.

2.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+