MojAndroid

Mobilný operátor Orange zaradil do akciovej ponuky nový tablet, ktorý je pre zákazníkov dostupný už od 1€. Za túto sumu bude dostupný osempalcový tablet spoločnosti Prestigio vybavený 3G modulom – MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G.

MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 3G horizontalne

Tablet je poháňaný dvojjadrovým procesorom MTK8377 ARM Cortex A9 s taktom 1,2 GHz a grafickou jednotkou PowerVR SGX531. Výkonnostnú dvojku dopĺňa ešte 1GB operačnej pamäte RAM. Vo výbave nechýba 8 palcový IPS displej s rozlíšením 1024 x 768 obrazových bodov, vnútorná pamäť s veľkosťou 8GB rozšíriteľná prostredníctvom micro SD slotu a tiež batéria s kapacitou 4600 mAh. K dispozícii sú aj dve kamery, jedna na zadnej strane s rozlíšením 2Mpix a druhá, určená pre videohovory, s rozlíšením 0,3 Mpix. Tablet podporuje aj OTG (On-The-Go) kábel, vďaka čomu s k nemu dajú pripojiť externé zariadenia ako myš, klávesnica alebo USB kľúč. Funkcia GPS pomôže nájsť správnu cestu, integrované FM rádio zasa umožní počúvať obľúbené rozhlasové stanice. Samozrejmosťou je aj podpora Bluetooth a WiFi.

MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 3G sikmo MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 3G puzdro MultiPad 2 ULTRA DUO 8.0 3G lezi

Tablet je dostupný v bielej farbe so strieborným hliníkovým zadným panelom; v balení užívatelia nájdu aj štýlové farebne zladené puzdro. Predávať sa bude exkluzívne s paušálmi u operátora Orange. So službou Mobilný Orange Internet s viazanosťou 24 mesiacov bude dostupný už od 1 eura. Odporúčaná maloobchodná cena tabletu je 195€.

30.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+