MojAndroid

Google pred niekoľkými týždňami začal sprístupňovať novú verziu obchodu Google Play. Pre používateľov priniesla úplne nový dizajn používateľského prostredia, ako aj niektoré nové prvky. Google Play je teraz jednoduchší a inšpirovaný vzhľadom hlasového asistenta Google Now. Google z novej verzie tiež odstránil okno s tlačidlom “Pokračovať v nákupe”, ktoré sa objavovalo vždy po spustení sťahovania a inštalácie aplikácie. Hoci používatelia si mohli novú verziu Play Store manuálne stiahnuť už 9. apríla, zdá sa, že až dnes Google začal s oficiálnou aktualizáciou na smartfónov a tabletoch s OS Android aj na Slovensku.

Google Play Store_1 Google Play Store_3 Google Play Store_4

Google Play vo verzii 4.0.26 sa dnes objavil aj na jednom z našich redakčných smartfónov. Očakávame teda, že Google postupne sprístupni nový Play Store aj pre ostatných používateľov na Slovensku a v Českej republike. Ak ste oficiálny update na novšiu verziu už dostali, neváhajte sa o tom podeliť so všetkými v komentároch pod článkom. V prípade ak máte záujem o manuálnu inštaláciu, tak si môžete novinku stiahnuť na tomto odkaze.

24.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+