MojAndroid

O novej verzii Google Play sme informovali už niekoľkokrát. Na verejnosť sa dostali jej prvé screenshoty a dokonca aj video len nedávno. Pôvodne sme si mysleli, že Google predstaví redizajnovaný Play Store až na vývojárskej konferencii Google I/O v máji, no zdá sa, že tak dlho nebudeme musieť čakať. Google totižto o dostupnosti novej aplikácie Google Play Store, dnes informoval na svojom oficiálnom blogu.

Play Books Home - Tablet

Nový Google Play bude v najbližších týždňoch postupne sprístupnený pre všetky zariadenia s Androidom 2.2 a vyšším. Tak ako sme už informovali v predchádzajúcich článkoch, zmeny sa týkajú najmä používateľského prostredia, ktoré je teraz jednoduchšie a inšpirované vzhľadom hlasového asistenta Google Now. Google mal z novej verzie tiež odstrániť okno s tlačidlom “Pokračovať v nákupe”, ktoré sa objavovalo vždy po spustení sťahovania a inštalácie aplikácie.

Play Home - Tablet Play Home - Phone

Nový Google Play Store v4.0.25 si môžete stiahnuť a manuálne aninštalovať už aj vy! Nižšie prikladáme odkaz, nezabudnite v nastaveniach zaškrtnúť možnosť “Povoliť inštalovanie z neznámych zdrojov”.

>> Google Play Store 4.0.25 <<

Zdroj: Google, AndroidPolice

9.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+