MojAndroid

Už zajtra predstaví Facebook novú domovskú obrazovku pre Android, Facebook Home. Tá by mala byť pre používateľov dostupná ako samostatná aplikácia na Google Play, ale aj ako priama súčasť používateľského prostredia nového smartfónu spoločnosti. Tento pripravuje v spolupráci s taiwanským výrobcom HTC, ktorý podľa najnovšie dostupných informácií pripravil zariadenie s názvom HTC First, pôvodne známe pod označením Myst. Informoval o tom @evleaks.

htc-first-facebook-home-render-1

HTC First, tak ako ho vidíme na obrázku vyššie, obsahuje neobvyklé kapacitné ovládacie prvky s doteraz neznámymi funkciami. Vybavený má byť 4,3 palcovým HD displejom, 5Mpix fotoaparátom, prednou 1,6Mpix kamerou a Androidom 4.1.2 Jelly Bean s nadstavbou Sense 4.5, ktorá bude obsahovať nové používateľské prostredie Facebook Home. Smartfón bude poháňaný dvojjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon S4 spolu s 1GB RAM. Vzhľadom na technické špecifikácie telefónu predpokladáme, že Facebook smartfón bude chcieť svojich zákazníkov okrem nového používateľského prostredia úzko prepojeného so sociálnou sieťou, zaujať aj cenou. Všetko potrebné sa však dozvieme už zajtra po tlačovej konferencii.

Zdroj: androidauthority

3.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+