MojAndroid

Všetci mobilní hráči a fanúšikovia žánru “tower defense” určite poznajú veľmi obľúbený titul Fieldrunners HD od vývojárskeho štúdia Subatomic Studio. Hra je v obchode Google Play dostupná už niekoľko mesiacov a môže sa tešiť takmer pol miliónu stiahnutí. Hoci používatelia platformy iOS si už môžu užívať ďalšie pokračovanie, dnes sa na oficiálnej stránke objavili nové informácie, že Fieldrunners 2 bude pre operačný systém Android dostupný už v apríli.

Fieldrunners 2 pre Android

Od vydania novej verzie nás síce delí niekoľkotýždňové čakanie, no existuje možnosť ako si ju zahrať už teraz. Vývojári totižto hľadajú niekoľko beta testerov, ktorí pomôžu s testovaním na rôznych Android zariadeniach. Takýmto spôsobom chcú zabezpečiť, aby bola hra ešte pred tým, než sa dostane do obchodu Google Play, kompatibilná s čo najväčším množstvom zariadení. Niekoľko dní potom, čo vyplníte formulár (odkaz nižšie) vám bude e-mailom zaslaná beta verzia novej hry. Počet testerov je však obmedzený, takže čím skôr sa zaregistrujete, tým lepšie. Autori ešte upozorňujú, že nedostanete celú hru ale len malú ochutnávku toho, čo prinesie plná verzia. Zaregistrovať sa môžete kliknutím na tento odkaz.

MôjAndroid TIP: Obedná prestávka: Fieldrunners HD – perfektná tower defense-ovka vo vysokej kvalite

Zdroj: androidcommunity

27.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+