MojAndroid

HTC ako prvý výrobca na svete, predstavil v minulom roku prvý smartfón s 5 palcovým Full HD displejom. Odštartoval tak novú éru zariadení, ktoré disponujú displejom s rovnakou alebo ešte väčšou uhlopriečkou. Prvý telefón spoločnosti s takýmto displejom sa začal predávať v Japonsku ako HTC J Butterfly, neskôr ho nasledovala verzia určená pre americký trh. Zdá sa, že tomuto smartfónu sa na čínskom a taiwanskom trhu darí veľmi dobre. Predajnosť HTC Butterfly v decembri minulého roka bola dokonca vyššia, ako v prípade iPhone 5 a stal sa tak najlepšie predávajúcim sa smartfónom na trhu. Nie je preto prekvapením, že HTC už teraz informovalo o plánoch vydať jeho nástupcu.

HTC-Butterfly-Press-Shots-600px-wide-4
Na obrázku HTC Butterly

S takouto správou prišiel včera Ben Ho, marketingový riaditeľ HTC, ktorý oznámil, že spoločnosť pripravuje nástupcu Butterfly, no neuviedol žiadne iné podrobnosti. HTC predáva 5 palcový smartfón s Full HD displejom v niekoľkých krajinách sveta, Európa žiaľ medzi nimi nie je.  Hoci spoločnosť uvedie v budúcom mesiaci na trh nový HTC One so 4,7 palcovým Full HD displejom, uvítali by sme, keby svoje portfólio smartfónov predávaných aj v našom regióne rozšírila práve o 5 palcový model podobný HTC Butterfly. Len si predstavte výbavu HTC One s 5 palcovým Full HD displejom, v tele HTC Butterfly.

Zdroj: androidauthority 

26.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+