MojAndroid

Samsung na slovenský trh uviedol nový rad tabletov GALAXY Tab4 s WXGA displejmi, ktoré majú rozlíšenie 1280 x 800 pixelov a pomer strán 16:10. Oba modely poháňa štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz. Sú dostupné vo veľkostiach – 10,1 a 7 palcov. Elegantné prevedenie podčiarkuje mäkčený, ľahko zaoblený zadný kryt v prevedení imitácia kože a tenký rámček striebornej farby. Novinky sa predávajú v dvoch farebných variantoch, čiernom a bielom, a sú kompatibilné s hodinkami Samsung Gear 2, Gear 2 Neo a náramkom Gear Fit.

Nové tablety z radu GALAXY Tab4 majú PLS displej, ktorý ponúka lepšie farebné podanie a kontrast ako bežné TFT panely. Výhodou PLS displeja je tiež nižšia energetická náročnosť.  Vďaka funkcii Viac okien môžu používatelia jednoducho prepínať medzi jednotlivými aplikáciami a oknami a využívať jednoduchý presun obsahu spôsobom „drag and drop“.

Samsung GALAXY Tab4 10.1

Galaxy Tab4 10.1 (SM-T530) Black_1

Tablet Samsung GALAXY Tab4 s veľkosťou 10,1 palcov ponúka prepracovaný dizajn a rad praktických vlastností. Je vybavený operačným systémom Android 4.4 KitKat. Na prednej strane má 1,3 Mpix fotoaparát, na zadnej strane fotoaparát s rozlíšením 3 Mpix. Režim Viac užívateľov umožňuje mať svoj vlastný účet, a to aj vtedy, keď tablet používajú ostatní členovia rodiny. Prispôsobiť si svoju domovskú obrazovku a nastaviť si obľúbené aplikácie a tapety môže až osem používateľov.

Odporúčaná cena Samsung GALAXY Tab4 10.1 je 289 € s DPH vo verzii WiFi a 389 € s DPH vo verzii LTE.

TS_Samsung_GALAXY_Tab4_zaciatok_predaja_pages

Samsung GALAXY Tab4 7.0

Galaxy Tab4 7.0 (SM-T230) Black_1

Tablet Samsung GALAXY Tab4 s veľkosťou 7 palcov je vybavený operačným systémom Android 4.4 KitKat. Na prednej strane sa nachádza 1,3 Mpix fotoaparát, na zadnej strane je hlavný fotoaparát s rozlíšením 3 Mpix. Rovnako ako ostatné tablety z radu GALAXY Tab4 umožňuje zdieľať obsah medzi mobilnými zariadeniami cez funkciu Samsung Link. Stačí sa prihlásiť k svojmu účtu Samsung a všetky filmy, obrázky, hudba a dokumenty z ostatných podporovaných zariadení budú k dispozícii aj na tablete GALAXY Tab4 7.0.

Samsung GALAXY Tab4 7.0 je v predaji vo verzii WiFi za odporúčanú maloobchodnú cenu 179 € s DPH.

TS_Samsung_GALAXY_Tab4_zaciatok_predaja_2

5.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+