MojAndroid

Nezvyčajná, no v celku zábavná Android hra s názvom High Explosive je určená širokej škále mobilných hráčov. Už na prvý pohľad vás zaujme grafikou, no po chvíli zistíte, že zaujímavým je aj jej herný princíp. Ide o hru nenáročnú na logiku, no hlavu v nej musíte zapojiť v každom jednom kole.

Vašou úlohou je vystreliť bombu v takom smere, aby ste cestou zobrali všetky hviezdičky a skončili v cieľovej “diere”. Bojujete pritom aj s časom a rôznymi nástrahami, ktoré vám vašu cestu môžu zmariť. Každý ďalší z levelov je čoraz ťažším, pričom neraz budete dané kolo opakovať aj niekoľkokrát, aby ste vašu úlohu splnili.

Konečné skóre sa v tejto hre odvíja od 3 vecí – počtu použitých bômb, počtu hviezdičiek a toho, ako dlho vám dané kolo trvalo. Aby ste získali čo najviac bodov, môžete využiť aj spomalený režim, ktorý aktivujete pridržaním prstu na displeji vášho zariadenia. Celkovo hra ponúka až 45 levelov, ktoré budú čoskoro doplnené o ďalšie kúsky. Samotný titul High Explosive je dostupný bezplatne, no v prostredí hry sú zobrazené reklamy. Pre stiahnutie tejto hry kliknite na odkaz nižšie.

Verzia: 1.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

10.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+