MojAndroid

Podľa Sony Alpha Rumors, pripravuje spoločnosť Sony high-end fotografické príslušenstvo pre smartfóny. Malo by isť o externý fotoaparát, ktorý by sa k zariadeniu pripájal cez WiFi. Disponovať by mal 1 palcovým 20,1 Mpix Exmor RS snímačom s optikou f/1.8 Carl Zeiss, a teda rovnakými parametrami ako v prípade digitálneho fotoaparátu Sony RX100 II. Túto správu potvrdili dva zdroje vyššie menovaného portálu, ktoré zároveň potvrdili, že hybridný fotoaparát bude mať vstavanú vlastnú batériu, NFC a WiFi. Pomocou nich sa bude dať jednoducho spárovať s rôznymi smartfónmi, ktoré budú slúžiť pre live náhľad pri fotení. 

sony

Sony Alpha Rumors verí, že ide o skutočný produkt, ktorý bude na trh uvedený už čoskoro. Neskôr by sa ku variante s väčším senzorom, mal pridať aj jeden s menším rozmerom snímača, no väčším zoomom. Ak sa tieto správy potvrdia, pôjde nepochybne o veľmi zaujímavý počin, ktorý by mohol zmeniť spôsob, akým dnes vytvárame fotografie. Nechajme sa prekvapiť.

via: Verge

19.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+