Nezmeškajte 70% zľavu na Navigáciu Sygic

Blíži sa každoročný deň nákupných šialencov a vďaka online nákupom môžu BlackFriday – deň mega zliav využiť aj zákazníci u nás. Sygic, líder v oblasti offline navigácií, ponúka vybrané balíky s najväčšou zľavou, akú kedy ponúkol, od stredy 26.11 do pondelka 1.12. Keďže Sygic nepozná hranice medzi krajinami, rozhodol sa pridať k nákupnej horúčke so 70% zľavou na najpopulárnejší Prémiový balík navigácie Európa a Rusko (iba za 19.99€ v zľave 70% z pôvodnej ceny 69.99€) a 50% zľavou na obľúbene doplnkové funkcie Head-up Display a BlackBox.

Sygic ponúka špičkovú offline navigáciu s kvalitnými mapami TomTom, ktoré sa ukladajú priamo do telefónu, alebo na SD kartu. Jednorazovou investíciou dostanete doživotnú licenciu pre operačný systém Android s pravidelnými aktualizáciami mapových podkladov.

Nechajte sa navigovať priamo z čelného skla svojho auta vďaka obľúbenej funkcii Head-up Display (v 50% zľave iba za 4.99€) a užite si ešte komfortnejšiu a bezpečnejšiu jazdu v nočných hodinách. Alebo si dokúpte funkciu BlackBox (-50%, za 4.99€),  ktorá bude zaznamenávať dianie na ceste pred vami. V prípade potreby tak budete mať záznam zo situácie pred vašim autom počas jazdy, ktorý môže poslúžiť aj ako dôkazový materiál.

Dnes aplikácii Sygic dôveruje už viac ako 65 miliónov používateľov, čím sa stala najsťahovanejšou offline navigáciou na svete.

Čo získate?

  • Kompletnú navigáciu vždy poruke vo vašom telefóne 
  • Doživotnú aktualizáciu máp zadarmo
  • Milióny bodov záujmu ako sú hotely, obchody , čerpacie stanice, reštaurácie a iné
  • Kvalitné mapy uložené v telefóne alebo SD karte, bez potreby pripojenia na internet
  • 3D zobrazenie miest a terénu pre jednoduchú orientáciu
  • Softvér a inštrukcie v českom (slovenskom)  jazyku        

Aplikácia je dostupná pre používateľov smartfónov s operačným systémom Android na linke tu. Licenciu si môžete kúpiť v eshope spločnosti Sygic. Viac informácií na www.sygic.com.

Verzia: 17.3.21
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 17.3.21
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...