Xiaomi Mi TV 2S je 48″ 4K televízia s hrúbkou iba 9,9 mm

Spoločnosť Xiaomi dnes potešila svojich fanúšikov, ktorí majú radi aj televízie tohto čínskeho výrobcu. Xiaomi dnes predstavilo Mi TV 2S, čo je vylepšená verzia súčasného modelu, ktorý ponúka zlepšenia v každom ohľade. Najviac zaujme neuveriteľne tenký profil obrazovky, ktorý dosahuje hrúbku iba 9,9 mm, vďaka čomu ide o skutočne elegantné zariadenie, ktoré oživí každú obývačku.

Novinka má 48 palcov a ponúka 4K rozlíšenie. Televízia ponúka systém postavený na Androide 5.0 Lollipop a je poháňaná procesorom MStar 6A928 so štyrmi jadrami taktovanými na 1,4 GHz a nájdeme tu aj 2 GB pamäte RAM. Televízia ponúka aj 8 GB vnútornú pamäť a pripojenie k Wi-Fi ac, Bluetooth 4.0, USB 3.0 a HDMI 2.0.

Okrem toho ponúka televízia vylepšenia aj po stránke samotného obrazu. Xiaomi porovnalo obraz na svojej novej televízii s konkurenčnými riešeniami a dôraz pritom kládlo na čistotu obrazu a farby, ktoré sú pekné a sýte. Ako pri predchádzajúcom modeli, aj v tomto prípad disponuje Xiaomi Mi TV 2S prepracovaným hudobným systémom s externým reproduktorom, ktorý ešte zvýrazní zážitok z pozerania.

Televízia sa bude predávať aj v rôznych farebných prevedeniach, keď bude zafarbený práve tenký rám televízie. K dispozícii budú farby ružová, modrá, zelená, šedá a zlatá a televízia sa bude predávať už od 485 USD, čo je na takéto zariadenie skutočne veľmi dobrá cena.

Zdroj: Xiaomi via Android Central

Disqus Comments Loading...