Xiaomi Mi A1 dostáva aktualizáciu na Android 8.1 Oreo

Android One smartfón od spoločnosti XiaomiXiaomi Mi A1, prednedávnom dostal oficiálnu OTA aktualizáciu na nový Android 8.1 Oreo. Poďme sa pozrieť na podrobnosti a na to, čo nové prináša.

Náš tip
Xiaomi Mi A1: Navonok Xiaomi, vo vnútri Pixel? | RECENZIA

Mnohé pre a proti

Aktualizácia je veľká 1,2 GB, takže na jej stiahnutie rozhodne odporúčame použiť siete Wi-Fi. Aktualizácia prináša júnovú bezpečnostnú záplatu a podľa neoficiálneho zoznamu zmien môžeme zistiť, že zmeny nastali v oblasti power menu, používateľského rozhrania a zvuku. Nasledujúca správa však rozhodne majiteľov tohto smartfónu nepoteší. Aktualizácia údajne neprinesie tak veľmi sľubované funkcie, ako natívne FM rádio, elektronickú stabilizáciu obrazu a má ďalšie rôzne nedostatky, ktoré môžete vidieť na obrázku nižšie.

Je pravdepodobné, že onedlho sa aktualizácia dostane aj k vám. Dostali ste už upozornenie na dostupnosť novej verzie operačného systému? Rozhodli ste sa aktualizovať? Ako ste celkovo s aktualizáciou spokojní? Dajte nám o tom vedieť v diskusii!

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...