Xiaomi oslavuje. Globálne otvorilo už viac ako 1000 obchodov

Redakcia

Spoločnosť Xiaomi dosiahla ďalší veľký úspech. Aj napriek pandémii koronavírusu sa jej globálne podarilo otvoriť už viac ako 1000 obchodov Xiaomi. O novinke informoval portál Gizmochina.

Toto číslo nezahŕňa obchody Mi Store v Indii a Číne. Len v Indii otvorilo Xiaomi už viac ako 3 000 obchodov a v Číne doposiaľ viac ako 5 000.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G | Foto: Redakcia

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Dosiahnutie tohto úspechu trvalo spoločnosti päť rokov. Pri expanzii sa zamerala hlavne na Západnú a Strednú Európu, kde má šancu prebrať zákazníkov spoločnosti Huawei, ktorá kvôli problémom s americkou vládou nemôže používať Google služby. Navyše Xiaomi hrá do karát pomer ceny a výkonu ich produktov.

Xiaomi si pri príležitosti otvorenia 1000 obchodov pripravilo exkluzívne darčeky a zľavy

Foto: Gizmohina.com

Spoločnosť pri tejto príležitosti organizuje špeciálnu akciu v online aj offline svete. Pre fanúšikov značky si pripravila exkluzívne darčeky označené novým logom Xiaomi a nápisom „Ďakujem“ v rôznych jazykoch a zľavy na vybrané produkty. Akciu odštartuje online podujatie, ktoré budú sprevádzať výpredaje v niektorých Xiaomi predajniach.

Xiaomi postupne otvára nové predajne aj na Slovensku

Xiaomi má momentálne 5 oficiálnych predajní na Slovensku. Dve z nich sa nachádzajú v Bratislave, jedna v Žiline a nedávno pribudli aj dve predajne na východe Slovenska – v Prešove a v Košiciach.

Náš tip
Recenzia Xiaomi Mi 11 Lite 5G: Vlajkovú loď už nepotrebujete
Disqus Comments Loading...