Podpora Windows 7 už skončila

Máte starší počítač či notebook s operačným systémom Windows 7? V tom prípade by ste mali spozornieť, pretože 14. januára 2020 bola ukončená podpora tohto systému. Prečítajte si, čo to pre vás znamená.

Viac bezpečia s novým notebookom

Technológie sa posúvajú neustále dopredu a váš starý notebook už vám môže byť viac na škodu ako na úžitok. Okrem používateľského nepohodlia je aj veľkým bezpečnostným rizikom pre vaše dáta. Od 14. januára notebooky s operačným systémom Windows 7 stratili podporu aktualizácií zabezpečenia a budú tak menej odolné voči internetovým hrozbám. Ak podnikáte a pracujete s osobnými údajmi svojich zákazníkov či zamestnancov, vedzte, že notebooky so zastaralým operačným systémom nespĺňajú zabezpečenia potrebné pre GDPR. Nielen to sú dôvody na prechod na moderný notebook s najnovším operačným systémom Windows 10 doplnený obľúbeným balíčkom MS Office 365.

Skúste moderné vymoženosti

Rýchle SSD disky zaručia svižný chod a bezproblémový multitasking pri viacerých zapnutých aplikáciách. Veľkou výhodou je váha a kompaktné rozmery, vďaka ktorým si so sebou notebook vezmete kamkoľvek bez potreby neustáleho nosenia nabíjačky. Niektoré modely disponujú hlasovým ovládaním, čím sú pripravené splniť každé vaše vyslovené želanie, a bežné sú už aj notebooky s dotykovým displejom a režimom tabletu, kedy si vďaka špeciálnemu peru zapíšete poznámky alebo nakreslíte rýchly grafický návrh.

Office by nemal chýbať

Balíčky MS Office 365 pre domácnosti a jednotlivcov vám zaistia skvelú kompatibilitu s novým operačným systémom Windows 10. Získate nástroje, ktoré zjednodušia váš rozbehnutý digitálny život. Udržia dôkladný prehľad o vašom kalendári, e-mailoch, zoznamoch úloh i súboroch. Prvoradé je však zabezpečenie, o ktoré sa MS Office 365 postará prostredníctvom ľahkého zálohovania a dvojfaktorového overovania.

Alza Neo pre milovníkov noviniek

Že je kúpa nového notebooku veľkou investíciou? Vyskúšajte službu Alza Neo a môžete mať vždy najnovší model za zlomok pôvodnej ceny. Platíte len pravidelný mesačný poplatok za prenájom. Vždy tak máte istotu, že pracujete na tom najnovšom notebooku, ktorý daná značka ponúka. V programe Alza Neo získate navyše poistenie proti rozbitiu a krádeži, a to vrátane predĺženej záruky. A to najlepšie na koniec – v rámci služby Alza Neo teraz dostanete notebooky, v ktorých sú už nainštalované programy MS Office, takže nemusíte nič riešiť. Navyše je možné využiť aj mesačné predplatné a MS Office si „prenajímať“ samostatne na svoj vlastný notebook. Overte si na webových stránkach Alza.sk, či je možné využiť program Alza Neo na vami vyhliadnutý model.

Disqus Comments Loading...