Ako si deaktivovať svoj účet v aplikácii WhatsApp? | NÁVOD

WhatsApp je najpopulárnejšou četovacou aplikáciou na svete. Môžete však mať početné množstvo dôvodov z tejto platformy odísť. V tomto článku vám ukážeme, ako si jednoducho zmazať účet na WhatsAppe. Inšpiráciu na tému priniesol portál XDA-Developers.

Ako natrvalo vymazať WhatsApp účet

Zmazanie účtu je momentálne možné iba prostredníctvom mobilnej aplikácie. Postup je rovnaký ako pre smartfóny s operačným systémom Android, tak aj pre iPhony s iOS. Stačí otvoriť WhatsApp, prejsť do menu s troma bodkami vpravo hore a kliknúť na “Nastavenia”. V sekcii “Účet” kliknite na “Odstrániť môj účet”. Dostanete aj tip, či si namiesto toho nechcete radšej len zmeniť telefónne číslo.

Zdroj: Tomáš Kanálik
Zdroj: Tomáš Kanálik
Zdroj: Tomáš Kanálik
Zdroj: Tomáš Kanálik

Pre definitívne, trvalé odstránenie účtu musíte na záver zadať svoje telefónne číslo a kliknúť na červené tlačidlo s nápisom “Odstrániť môj účet”. Spomenieme, že zmazanie účtu môže v niektorých prípadoch trvať až 90 dní. Deaktivácia účtu je nevratná. Budú zmazané všetky vaše správy ako súkromné, tak aj skupinové. Skupiny automaticky opustíte a zmažú sa aj vaše zálohy na Google Disku.

Developer: WhatsApp LLC
Price: Free

Náš tip
WhatsApp pracuje na možnosti úpravy odoslaných správ
Disqus Comments Loading...