Nová “skladačka” od spoločnosti vivo. Ako bude vyzerať?

vivo X Fold+ | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Portál Gizmochina prináša informáciu o novom modeli skladacieho smartfónu od spoločnosti vivo. Údajne by mal niesť názov vivo X Fold 2. Na internete sa objavilo niekoľko informácií o tom, ako by mal smartfón vyzerať a aké špecifikácie ponesie.

Čo novinka prinesie?

Podľa dostupných informácií by mala novinka prísť na trh s 8-palcovým displejom s 2K rozlíšením a obnovovaciou frekvenciou 120 Hz. Snímač na odtlačok prsta by mal byť zabudovaný v obidvoch displejoch smartfónu. O výkon smartfónu sa údajne postará čipset Snapdragon 8 Gen 2 a pôjde teda o prvý skladací smartfón, ktorý ním bude disponovať.

vivo X Fold+ | Zdroj: Miroslav Schwamberg 

Čo sa týka operačného systému, s najväčšou pravdepodobnosťou príde skladačka na trh s predinštalovanou verziou Android 13. Nadstavba telefónu bude vo verzii OriginOS 3.0. Smartfón vám poskytne RAM vo veľkosti až 16 GB a pravdepodobne až 512 GB alebo 1 TB vnútorného úložiska. Presné informácie o jeho veľkosti však nie sú známe a ide iba o odhad. Novinka sa popýši batériou s veľkou kapacitou až 4800 mAh, ktorá bude podporovať 50 W bezdrôtové nabíjanie.

Fotografie vytvoríte prostredníctvom 50-megapixelového Sony IMX866 snímača, ktorý podporuje technológiu OIS. Tá vám umožní odfotiť aj náročnejšie snímky. Hlavný fotoaparát bude doplnený o 12-megapixelový Sony IMX663 snímač. Pomocou neho vytvoríte ultra-širokouhlé fotografie a odfotíte s ním perfektne aj objekty, ktoré sú od vás vzdialené.

vivo X Fold 2 by malo prísť na trh už v apríli tohto roku. Je dosť možné, že smartfón bude predstavený spolu s ďalšou novinkou vivo X Flip. Čo si na základe dostupných informácií o zariadení myslíte? Dajte nám vedieť váš názor v diskusii pod článkom.

Náš tip
HONOR predstavil smartfóny pre Európu vrátane skladacieho modelu
Disqus Comments Loading...