TOP Android aplikácie a hry týždňa | 12. týždeň 2019

Redakcia

Vo výbere TOP Android aplikácie týždňa sa vám snažíme priblížiť nové aplikácie a hry, ktoré sa do Obchodu Play dostali len nedávno a stoja za vyskúšanie. Ide o zaujímavé domáce i zahraničné tituly, ktoré nás zaujali svojím dizajnom, funkciami a celkovým dojmom.

Call of Duty Mobile

Call of Duty je nepochybne jeden z najpopulárnejších titulov na svete. Túto hru hrávajú milióny hráčov po celom svete a teší sa tak mimoriadnej obľube. Mnoho z jej pravidelných hráčov si žiadalo, aby sa dostala aj na smartfóny. Stiahnuť sa ešte nedá, no každú chvíľu to bude možné. Vy sa už teraz môžete zaregistrovať do beta testovania.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Stardew Valley

Obľúbená hra nedávno dorazila aj na Android. Je výborne optimalizovaná a ponúka skvelú hrateľnosť a množstvo zábavy. Nie je však zadarmo, jej cena v Google Play je 8,99 €.

Verzia: 1.07
Aktuálna cena: 8,99 €
Verzia: 1.07
Aktuálna cena: 8,99 €

Music Player – Audio Player, EQ & Bass Booster

Hudobných prehrávačov je v Google Play veľa. Toto je jeden z najnovších, ktorý ponúka všetko to, na čo ste z ostatných prehrávačov zvyknutí. Nechýba ekvalizér, dokáže čítať ID3 tagy a na základe nich triediť vašu hudobnú knižnicu a omnoho viac. Tešiť sa môžete aj na rôzne zvukové efekty a pekné používateľské prostredie.

Verzia: 1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Draw it

Zábavná hra, v ktorej budete veľa kresliť. Na nakreslenie konkrétneho objektu máte limitovaný čas, pričom rôznych objektov je v hre veľké množstvo. Ak budete kresliť rýchlo a kvalitne, určite vyhráte!

Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.1
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...