TOP Android hry týždňa | 8. týždeň 2016

Splash Cars

Ak máte radi policajné naháňačky. pričom by ste si jednu takú chceli sami vyskúšať, no nechcete riskovať fakt, že môžete prísť o vodičský preukaz, potom by ste nemali premeškať možnosť vyskúšať si virtuálne porušovanie zákonov. Práve v hernom titule Splash Cars totiž bude vašou úlohou unikať pred rukou zákona, pričom je len na vašej šikovnosti, ako dlho vydržíte.

Verzia: 1.5.09
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.09
Aktuálna cena: Zdarma

Crystal Stacker

Možno pre vás fyzika nebola na škole hotovou pohromou. A možno ste len fanúšikom výškových stavieb. Nech je to akokoľvek, s určitosťou môžem tvrdiť, že hry podobného žánru ste si aspoň raz vyskúšali. A ak vás zaujali, rozhodne by vašej pozornosti nemal uniknúť ďalší člen rodiny stavebných titulov, v ktorom bude úlohou hráča jednoduché ukladanie blokov na seba, pričom za samotný cieľ si hra kladie postaviť čo najvyššiu vežu. Do akej výšky sa napokon dostanete?

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Skyrocket Story

Dnes sa tu nájde niečo aj pre milovníkov kreslených titulov, ktoré zobrazujú akýsi vzdialený svet. Svet, ktorý ľudská noha doposiaľ neprebádala. Práve titul Skyrocket Story predstavuje kategóriu takýchto hier. Náš ďalší člen výberu pritom zaujme nielen grafickým spracovaním, ale tiež svojou návykovosťou, respektíve hernými princípmi a možnosťami. Viac vám o ňom napovie už nižšie priložené video.

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Lost Journey

A pri inom svete ešte okrajovo ostaneme. Na Zem totiž z neho poputuje anjel Jennifer, ktorý sa prevtelí do motýľa. To všetko pritom len preto, aby pomohol hlavnému hrdinovi hry, teda vám, vymotať sa z mapy plnej nástrah a prekážok a vrátiť sa do svojej rodnej vlasti. Ak si ale myslíte, že to bude také jednoduché, poriadne sa mýlite. Častokrát sa totiž dostanete do prostredia, v ktorom bude len veľmi ťažké vyhnúť sa viacerým pascám.

Verzia: 1.3.12
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.12
Aktuálna cena: Zdarma

FINAL FANTASY IX

Fanúšikovia hernej série FINAL FANTASY, zbystrite svoju pozornosť! V obchode Play sa totiž v nedávnej minulosti objavilo už deviate pokračovanie vášho obľúbeného príbehu, ktorý ponúka množstvo dobrodružstva, akcie, ale aj zábavy. Ako je tomu zvykom, s novým pokračovaním prichádza aj viaccero opráv pôvodných chýb, ale tiež nové funkcie, ktoré ešte viac umožnia zážitok z hrania.

Verzia: 1.4.9
Aktuálna cena: 22,99 €
Verzia: 1.4.9
Aktuálna cena: 22,99 €

Osemsmerovka

Stará dobrá klasika, ktorú azda každý z nás pozná ešte z jej papierovej verzie. Vývoj ale nezastavíš, preto sa faktu, že už aj tradičné logické hry sa presúvajú z papierov na displeje našich mobilných zariadení. Osemsmerovka pritom netvorí žiadnu výnimku, čo napokon môže byť aj výhodou. Nemusíte sa totiž obmedzovať na nosenie často nepraktických zošitov – a k hraniu nepotrebujete nájsť ani pero. Navyše, ako už z názvu vyplýva, hra je k dispozícii aj v slovenčine, čo je nepochybne jednou z jej najväčších predností.

Verzia: WS1-2.1.18
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: WS1-2.1.18
Aktuálna cena: Zdarma
Disqus Comments Loading...