TOP Android aplikácie týždňa | 33. týždeň 2017

Vo výbere TOP Android aplikácie týždňa sa vám snažíme priniesť tie najlepšie či najsťahovanejšie Android aplikácie v Obchode Play za uplynulý týždeň. Ide o zaujímavé domáce i zahraničné tituly, ktoré sme priniesli na našom webe alebo nás zaujali svojim dizajnom, funkciami a celkovým dojmom. Ak máte nejaký zaujímavý tip na Android aplikáciu, neváhajte sa oň podeliť v diskusii pod článkom. Veríme, že si vyberie každý z vás!

Náš tip
TOP Android aplikácie týždňa | 32. týždeň 2017

Open it!

Aplikácia Open it! nie je len takým obyčajným prehliadačom súborov. Okrem zobrazenia súborov vo vašom smartfóne, pamäťovej karte alebo iných úložiskách dokáže aj priamo otvárať vaše súbory v rámci aplikácie. K dispozícii je prepojenie s vašim PC zariadením, podpora rootnutých Android zariadení či jednoduchá tvorba poznámok.

Okrem toho môžete jednoduchým gestom vymazať prebytočné súbory. Rovnako tak nechýba prehľad o systémových aplikáciách či procesoch. Ponúka tiež niekoľko možností prispôsobenia vzhľadu. Aplikáciu si môžete stiahnuť prostredníctvom Obchodu Play zadarmo. “Pro” verzia bez reklám je následne spoplatnená.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: 2,39 €
Verzia: N/A
Aktuálna cena: 2,39 €

Tasker

Čo vlastne ponúka aplikácia Tasker? Z istého uhla pohľadu ide o formu programovania, kde zadávate vstupné podnety, podmienky a výstupné akcie, ktoré majú byť vykonané. Možností, ktoré máte k dispozícii, je obrovské množstvo a ešte viac ich pridajú zaujímavé doplnky, ktoré vám umožnia prepojenie na iné aplikácie či ďalšie funkcie ovládania nastavení telefónu.

Samozrejme, mnohé funkcie aplikácie Tasker sú k dispozícii iba pre zariadenia s ROOT-om. Aj bez toho ale viete s Taskerom vytvoriť mnohé automatizačné pravidlá, ktoré vám výrazne uľahčia používanie vášho smartfónu či tabletu. Aplikácia je dostupná v Obchode Play za sumu 2,99€.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 2,99 €
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 2,99 €

Pin Clean

Aplikácia s názvom Pin Clean – Junk Cleaner & Memory Booster vám pomôže získať prehľad nad neporiadkom a prebytočnými súbormi v rámci prostredia vášho smartfónu. Okrem toho prináša možnosť zvýšenia výkonu vášho zariadenia alebo naopak, trochu odpočinku pre vnútornosti vášho zariadenia v podobe funkcie “CPU Cooler.” Titul si môžete stiahnuť prostredníctvom Obchodu Play bez ďalších poplatkov úplne zadarmo.

Verzia: 1.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Quick Reminder Pro (To Do Notes)

Rýchla a jednoduchá aplikácia pre tvorbu poznámok prichádza v šikovnom balení v štýle Material Design. Nesie názov Quick Reminder Pro a ponúka okrem bleskovej tvorby poznámok (už do troch sekúnd) aj možnosti prispôsobenia ako stlmenie notifikácií, schovanie hornej lišty, prispôsobenie ikoniek pre jednotlivé udalosti a ďalšie možnosti prispôsobenia. V novej aktualizácií prichádza tiež podpora až 18 nových jazykov. Aplikácia je štandardne dostupná prostredníctvom Obchodu Play za sumu 0,79€. Dočasne je však v rámci prebiehajúcej akcie dostupná zadarmo. Ak o ňu máte záujem, tak neváhajte a sťahujte!

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

MIUI 9 – Icon Pack

Ste fanúšikom čínskej značky Xiaomi a jej mohutnej nadstavby MIUI? Nevlastníte však zariadenie od tohto výrobcu? To vôbec nevadí. Dizajovná línia nadstavby MIUI 9 sa môže preniesť aj vo forme rovnomenného balíčka ikon vytvoreného práve inšpiráciou podľa originálnej nadstavby MIUI od čínskeho výrobcu Xiaomi. Aplikácia ponúka viac ako 400 ikon a tiež 10 oficiálnych tapiet z dielne Xiaomi. Aplikáciu si môžete stiahnuť prostredníctvom Obchodu Play dočasne zadarmo. Plná cena aplikácie činí 1,19€.

Verzia: 1.1
Aktuálna cena: 1,19 €
Verzia: 1.1
Aktuálna cena: 1,19 €
Disqus Comments Loading...